O NAMA

Poslovi.Dispeceri je prva platforma za oglašavanje u Srbiji i regionu koja se bavi oglašavanjem transportnih
kompanija koja svoje poslovanje imaju na teritoriji
Amerike. Najveća prednost naše platforme, ogleda se u
tome što isključivo oglašavamo transportne kompanije iz Amerike koje su u potrazi za proširenjem tima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za pozicije dispatch, accounting, safety, ELD, maintenance, recruiting, track and trace, claims i dispatch support.

Izaberite nas za svoju reklamnu platformu i iskoristite sve prednosti koje pružamo. Povećajte vidljivost Vaše firme, privucite nove kandidate i ostvarite uspeh na tržištu.

MI SMO TU DA VAM POMOGNEMO DA OSTVARITE SVOJE CILJEVE.

Naša misija je da pomognemo vlasnicima transportnih kompanija da iskoriste svoj potencijal i poboljšaju svoju vidljivost na tržištu. Sa našom pomoći, Vaša firma će postati nezaobilazna adresa za potencijalne klijente.

Možete odabrati geografsku lokaciju, demografske karakteristike i mnoge druge parametre kako biste što preciznije targetirali željenu grupu korisnika. Na taj način, Vaši oglasi će stići do prave publike koja je zainteresovana za kamionsku industiju u Americi.

Pored toga, nudimo i dodatne alate za marketing kako biste maksimalno iskoristili tu mogućnost. Možete pratiti performanse Vaših oglasa, analizirati rezultate i praviti strategije koje će obezbediti optimalne rezultate.

Nas tim čini stručnjake za digitalni marketing koji su posvećeni Vašem uspehu. Pružamo vam podršku i savete tokom celog procesa, kako biste imali sigurnost da su Vaši oglasi maksimalno optimizovani i da će postići željene rezultate.

NAŠ TIM

Ivana Fremer

Founder and CEO

Tijana Kljajić

Trainer and HR Consultant